Azienda Agricola San Salvatore
Ruim 21 hectare van het totale areaal van San Salvatore (anno 1988) bestaat uit (inheemse) druivenstokken, de rest wordt gebruikt voor de productie van olijfolie, fruit, en mozzarella di bufala.
Een echte azienda agricola dus, waar in een volledig biologische cyclus gewerkt wordt; de kudde van 450 buffels leeft van het land en levert naast niet te versmaden mozzarella alle nodige meststoffen voor de wijngaarden, fruit- en olijfbomen.
Als wijnmaker heeft San Salvatore de wereldberoemde oenoloog Riccardo Cotarella weten te strikken, wiens wijnen en stijl al snel hun weg naar de Italiaanse gastronomie wisten te vinden; uitblinkend in duidelijkheid en zuiverheid zonder aan authenticiteit en typiciteit in te boeten.
Een echte azienda agricola dus, waar in een volledig biologische cyclus gewerkt wordt; de kudde van 450 buffels leeft van het land en levert naast niet te versmaden mozzarella alle nodige meststoffen voor de wijngaarden, fruit- en olijfbomen.
Als wijnmaker heeft San Salvatore de wereldberoemde oenoloog Riccardo Cotarella weten te strikken, wiens wijnen en stijl al snel hun weg naar de Italiaanse gastronomie wisten te vinden; uitblinkend in duidelijkheid en zuiverheid zonder aan authenticiteit en typiciteit in te boeten.
Over deze wijnboer:
- Land: Italië
- Regio: Campania
Wijnen van deze wijnboer:
Helaas mag je nog geen gebruik maken van onze website.
Om deze website te bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn.
Ben jij 18 jaar of ouder?